Mályva 3 az 1-ben hordozótakaró választható mintájú zsebbel

Mályva 3 az 1-ben hordozótakaró választható mintájú zsebbel
Mályva 3 az 1-ben hordozótakaró választható mintájú zsebbel

Ezt a sokoldalúan variálható takarót bármilyen típusú babahordozóval használhatod.

3 takarót kapsz egyszerre:

1. Vízhatlan hordozótakaró kapucnival, zsebbel 
2. Polártakaró külön felcsatolható kapucnival
3. A két réteget összepatentolva bundameleg téli takaró lesz

 

Hogy miben több, mint a kivehető bélésű takaró?

A polárbéléshez kapsz 2-2 felerősíthető pántot, csatot, plusz egy kapucnit, így ez a réteg is önmagában használható lesz takaróként.

Tehát mind a két réteget tudod önmagában is használni, és összepatentolva is. 

Apa és anya is használhatja. A takaró mindkét rétege állítható méretű, 56-os mérettől 104-es ruhaméretig.
Az épp nem használt részeket egy praktikus tárolózsákban tarthatod, ebben magaddal is viheted a hordozótakarót.
Hordozós kabát kiváltására tökéletes megoldás! Egyszerre akár két gyermekkel is használhatjátok!

 

Ha nem szeretnéd a pántokat keresztezni a mellkasodon próbáld ki a mellkas-hevedert! Vagy a babahordozóhoz vennél oldalzsebet, pántvédőt, esetleg terpeszbővítőt? A képre kattintva megnézheted őket! 

 

 

Alább a hordozótakaró zsebének mintáját, a kivehető polárbélés színét, és a hozzá tartozó külön kis polárkapucni belsejének mintáját tudod kiválasztani! Ennek a takarónak az alapszíne már adott (lásd a termék nevét). Ha más alapszínt szeretnél, akkor válassz egy másik terméket a megfelelő színben.

A vízhatlan réteg belső oldala lehet fekete és törtfehér. Ezt a Megjegyzések rovatba tudod beírni nekem, a megrendelés végén. Sajnos a rendszer csak 3 választható tulajdonságot enged.

 


A termék elkészülési ideje most kb. egy-másfél hét.
22 400 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Vélemények
Részletek

Itt tudod megtervezni a hordozótakarót!

A tervező kiírja a választott szín/minta nevét, ezt kell a terméknél is kiválasztanod rendelés esetén!

A monitoron látható szín képernyőnként minimálisan eltérő lehet, illetve a vízlepergető anyag is kissé fénylik, emiatt nehéz fotózni a tényleges színét. 

 

Ezzel a hordozótakaróval bármilyen időjárás esetén vígan hordozhattok. Nem kell aggódnod, jó lesz-e rád a méret, kölcsönadhatod néha apának is, ha ő is hordoz :) Elkísér a hordozóskor végéig, együtt nő a babával.


Első alkalommal szabjátok méretre a takarót. A körbenfutó zsinór segítségével állítsátok be a takaró körméretét. Oldalt tudjátok szabályozni a rugós szorítók segítségével. A lábzsák mérete is állítható. Első alkalommal be kell állítani a hevederek hosszát is.

A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT itt találjátok.

Hordozás ősszel/tavasszal/esőben
Ha nincs téli hideg, elég csak az egyik réteget használni. Ha esőtől tartasz, induljatok a külső, vízlepergető takaróval útnak. Ez a réteg is vékonyan bélelt. A zsebben magaddal viheted a legszükségesebb dolgokat, közben (elöl hordozásnál) a kezeidet is melegíti.
Ha száraz az idő, akkor ajánlom a polártakaró használatát. A hozzá kapott hevedereket patentoljátok rá, majd a két csatot is. A kapucni bélése is választható.

Hordozás télen
A két réteget összepatentolva bundameleg takarót kapsz. Bátran induljatok el a legnagyobb fagyban is, nem fog fázni a babád! Egy réteggel kevesebbet adhatsz rá, mivel ez megfelel egy vastag téli overálnak. A sapkát, kesztyűt, (sálat) ne felejtsd el.

Sokoldalúan variálható takarót kapsz, melyet akár két gyermekkel is használhattok egyszerre! Ezt apa is felveheti, elöl vagy akár háton is! A hordozós kabát árának töredékéért!

 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés