Lillago garancia-csomag

Kockázat nélkül vásárolhatsz Lillago termékeket! 

Lillago garanciák - hogy biztonsággal és elégedetten használd termékemet!

Bátran vásárolhatsz Lillago hordozótakarót, biztos vagyok benne, hogy beválik majd neked és gyermekednek. 

 

100% ELÉGEDETTSÉGI Garancia

Mindegyik termékre 30 napos elégedettségi garanciát vállalok. Ha valamiért "mégsem" válik be nektek, akkor nyugodtan visszaküldheted. 

Ha nem boldogulnál a termékkel, akkor először keress engem a következő elérhetőségen, hogy megoldjuk a problémát (ez általában sikerülni is szokott): lillakreativ@gmail.com

Ha nem sikerül közösen megoldanunk a problémát, küldd vissza nekünk a terméket az átvételtől számított 30 napon belül.

Az elégedettségi garancia, csak azon termékekre vonatkozik, amelyek minden termékelemet tartalmazó csomagolásban sértetlenül érkezik vissza címünkre. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási (postázási) költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire.

 

 

1 év MINŐSÉGI Garancia

 A 30 napos elégedettségi garancia mellett a vásárlástól számított 1 éves minőségi garanciát is vállalok hordozótakaróimra.

Ha a hordozóitakaróban - természetesen rendeltetés szerű használat mellett - gyártási hibából (legyen az alapanyag-, vagy varráshiba) származó kár keletkezik, a javítást garanciálisan elvégezzük.

A nem javítható hibák esetén a terméket természetesen kicserélem. 

 

Termékek garancián kívüli javítása

Ha a termékben a minőségi garancia ideje alatt nem rendeltetés szerű használatból eredő kár keletkezik, vagy ha a garancia időn túl kellene javítani a terméket, bátran keress meg.

Ha a garancia időn túl javítani kell a terméket, keress bátran, térítés ellenében megoldjuk a problémát. A várható költséget a hiba mértéke határozza meg.

 



Webáruház készítés